Privacy beleid

Luna Degas Workshops is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals weergegeven in de onderstaande privacyverklaring.

Contactgegevens:

Luna Degas Workshops

Samarialaan 28

5625 RE  Eindhoven

0031627181818

info@lunadegasworkshops.com

www.lunadegasworkshops.com

KvK: 70517185

Btw: NL050486986B01

Uw Persoonsgegevens:

Doordat u gebruik maakt van onze diensten en/ of u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor - en achternaam

- Adres gegevens

- Telefoonnummer

- E-mail adres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en per telefoon.

- Bankrekeningnummer

- Locatiegegevens (visitor analytics, google analytics)

- Gegevens over uw activiteiten op onze website (visitor analytics)

- Internetbrowser (visitor analytics)

- Apparaattype (visitor analytics)

- IP- adres (visitor analytics)

Doel en basis van het verwerken van uw persoonsgegevens:

- Afhandelen van betaling.

- Bellen en/of mailen indien nodig i.v.m. het uitvoeren van onze diensten.

- Informeren m.b.t. wijziging van dienstverlening.

- Verstrekken van persoonsgegevens indien wettelijk verplicht. (belastingaangifte)

- Luna Degas Workshops verkoopt de gegevens die u aan ons verstrekt niet aan derden. Wij verstrekken uw gegevens alleen als    dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst die we met u gemaakt hebben. We verstrekken uw gegevens ook als we        hier wettelijk tot verplicht zijn.

Cookies:

Onze website maakt gebruik van functionele cookies via Visitor Analytics (Wix) en google analytics. 

Visitor Analytics is een eenvoudige website-analysedienst die het verkeer en de algemene gegevens van bezoekers van de websites van klanten meet. Door deze statistieken te verzamelen, kan een website de ervaring van hun bezoekers verbeteren (bijvoorbeeld welke pagina's ze bezoeken en wanneer, waar ze zich ongeveer bevinden, waar een gebruiker het eerst komt of als ze afkomstig zijn van een specifieke verwijzing).
Kort gezegd gebruiken we als website-eigenaar met behulp van bezoekersanalyses cookies om gegevens te verzamelen over het apparaattype en de schermgrootte, geschatte locatie, browser, besturingssysteem, paginabezoeken, bouncepercentage, conversies en populaire inhoud op de website. Al deze gegevens worden gepseudonimiseerd en bezoekersanalyses zullen de verzamelde gegevens nooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of om deze te koppelen aan aanvullende informatie over een individuele gebruiker. Elke bezoeker heeft controle over de plaatsing van cookies.

 

De rechten die u heeft om uw gegevens in te zien, aan te  passen of te verwijderen:

 

- Recht om de persoonsgegevens die we van u hebben in te zien, te corrigeren of te verwerken.

- Recht om de toestemming die u ons gegeven heeft inzake de gegevensverwerking in te trekken.

- Recht tot het maken van bezwaar tegen de verwerking van de persoonsgegevens die we van u hebben.

- Recht tot het overdragen van uw persoonsgegevens.

U kunt uw verzoek mailen naar: info@lunadegasworkshops.com

In verband met de privacy, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs (zonder uw paspoortnummer en burgerservicenummer 

Binnen 2 weken krijgt u hierover een reactie.

Het is ook mogelijk om een klacht tegen ons in te dienen bij de Autoriteit  Persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen en te beveiligen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u contact met ons opnemen : info@lunadegasworkshops.com

Bewaartermijnen van uw persoonsgegevens:

Persoonsgegevens: zolang uw gegevens nodig zijn voor ons contact met u en zolang we wettelijk verplicht zijn voor o.a. de belastingaangifte. 

Beperking van aansprakelijkheid:

De informatie op deze website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Ondanks de inspanningen om deze site zo juist en nauwkeurig mogelijk bij te houden, kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal de grootst mogelijke inspanning worden geleverd om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

De maker van de site kan niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse  of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van deze site.

Privacybeleid Luna Degas Workshops : mei 2018

© 2017 door Luna Degas Workshops, Eindhoven

Telefoonnummer: 0031627181818